Descriere
Cantitatea poate varia 10-20 gr fata de cantitatea afisata ,iar diferenta se va calcula la emiterea facturii.
45,00 lei – 53,00 lei
Cașcavalul este unul din cele mai răspândite și consumate tipuri de brânză, în special în Europa. Acesta poate fi, după procesul de fabricație, de mai multe feluri: maturat, opărit sau topit. Noi comercializăm cașcaval cu maturare medie, adică de la 30 la 180 zile. În procesul de fabricație au fost adăugate trufe.
În tradiționalul „cristal” graviera cu adaos de trufe sălbatice, negre, iese un rezultat nutritiv bogat și gustos, care poate provoca și satisface cel mai pretențios și sceptic consumator.
Cantitatea poate varia 10-20 gr fata de cantitatea afisata ,iar diferenta se va calcula la emiterea facturii.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.