Brânza Feta este o telemea realizată din lapte de oaie și capră. Acest tip de brânză se face remarcat nu numai prin gustul deosebit, ci și datorită efectelor benefice pentru sănătate, cum ar fi: este mai ușor de digerat, are potențial alergic mai mic și generează mai puțină inflamație în organism, ceea ce înseamnă că este mai bună decât telemeaua de vacă în special pentru persoanele care suferă de intoleranță la lactoză.
Cașcavalul este unul din cele mai răspândite și consumate tipuri de brânză, în special în Europa. Acesta poate fi, după procesul de fabricație, de mai multe feluri: maturat, opărit sau topit. Noi comercializăm cașcaval cu maturare medie, adică de la 30 la 180 zile.
Cașcavalul este unul din cele mai răspândite și consumate tipuri de brânză, în special în Europa. Acesta poate fi, după procesul de fabricație, de mai multe feluri: maturat, opărit sau topit. Noi comercializăm cașcaval cu maturare medie, adică de la 30 la 180 zile. În procesul de fabricație au fost adăugați muguri de brad.
Cașcavalul este unul din cele mai răspândite și consumate tipuri de brânză, în special în Europa. Acesta poate fi, după procesul de fabricație, de mai multe feluri: maturat, opărit sau topit. Noi comercializăm cașcaval cu maturare medie, adică de la 30 la 180 zile. În procesul de fabricație a fost adăugat piper întreg.
Cașcavalul este unul din cele mai răspândite și consumate tipuri de brânză, în special în Europa. Acesta poate fi, după procesul de fabricație, de mai multe feluri: maturat, opărit sau topit. Noi comercializăm cașcaval cu maturare medie, adică de la 30 la 180 zile. În procesul de fabricație au fost adăugate trufe.
În tradiționalul „cristal” graviera cu adaos de trufe sălbatice, negre, iese un rezultat nutritiv bogat și gustos, care poate provoca și satisface cel mai pretențios și sceptic consumator.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesare
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.