Afișez toate cele 7 rezultate

Brânză Feta din lapte de oaie si capra (1kg)

75,00 lei

Brânza Feta este o telemea realizată din lapte de oaie și capră. Acest tip de brânză se face remarcat nu numai prin gustul deosebit, ci și datorită efectelor benefice pentru sănătate, cum ar fi: este mai ușor de digerat, are potențial alergic mai mic și generează mai puțină inflamație în organism, ceea ce înseamnă că este mai bună decât telemeaua de vacă în special pentru persoanele care suferă de intoleranță la lactoză.

Graviera (Cașcaval) din lapte de oaie si capra

31,00 lei33,00 lei

Cașcavalul este unul din cele mai răspândite și consumate tipuri de brânză, în special în Europa. Acesta poate fi, după procesul de fabricație, de mai multe feluri: maturat, opărit sau topit. Noi comercializăm cașcaval cu maturare medie, adică de la 30 la 180 zile.

Graviera (Cașcaval) din lapte de oaie si capra cu muguri de pin

31,50 lei34,00 lei

Cașcavalul este unul din cele mai răspândite și consumate tipuri de brânză, în special în Europa. Acesta poate fi, după procesul de fabricație, de mai multe feluri: maturat, opărit sau topit. Noi comercializăm cașcaval cu maturare medie, adică de la 30 la 180 zile. În procesul de fabricație au fost adăugați muguri de brad.

Graviera (Cașcaval) din lapte de oaie si capra cu trufe

45,00 lei53,00 lei

Cașcavalul este unul din cele mai răspândite și consumate tipuri de brânză, în special în Europa. Acesta poate fi, după procesul de fabricație, de mai multe feluri: maturat, opărit sau topit. Noi comercializăm cașcaval cu maturare medie, adică de la 30 la 180 zile. În procesul de fabricație au fost adăugate trufe.

În tradiționalul „cristal” graviera cu adaos de trufe sălbatice, negre, iese un rezultat nutritiv bogat și gustos, care poate provoca și satisface cel mai pretențios și sceptic consumator.