Descriere
Ardei kapia la gratar in apa, otet si sare. Ardeii se culeg manual pe baza culorii si coacerii, apoi se curata de seminte, se prajesc la foc iute si se pun intr-un borcan cu apa, otet si sare.
Ardei kapia la gratar in apa, otet si sare. Ardeii se culeg manual pe baza culorii si coacerii, apoi se curata de seminte, se prajesc la foc iute si se pun intr-un borcan cu apa, otet si sare.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.